Gyalogtúra

Időpont:

2019. szeptember 8. (vasárnap)Versenyközpont:  
D’Orsay Kastély kert, Szeghalom, Nagy Miklós út 6.
Rajt és cél:            

D’Orsay Kastély kert, Szeghalom, Nagy Miklós út 6.Autóval érkezők részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Autóbusszal érkezőknek Szeghalom-Kossuth tér megállóig kell jegyet váltaniuk, a buszmegállótól kb. 5 perc kényelmes tempójú sétával elérhető a verseny helyszíne.

A vonattal érkezők számára a vasútállomástól ingyenes transzfert biztosítunk – erre való igényeket kérjük előre jelezni szíveskedjenek.Korhatár:

Korhatár nincs. A versenyre bármilyen életkorú sportoló jelentkezhet saját felelősségére.

FONTOS!!!  A 18 év alatti résztvevők a nevezéskor aláírt szülői hozzááruló nyilatkozatott kötelesek leadni!!!Rajtcsomag átvétel:

2019. szeptember 7-én 14:00 - 18:00 –ig (a helyben és a közelben lakókat szeretnénk kérni, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel ezáltal gördülékennyé téve a távolabbról érkezők másnapi rajtszám átvételt és a helyszíni nevezését)

2019. szeptember 8-án 05:30 – 07:45 –ig (a helyszíni nevezésre is csak eddig van lehetőség, ne hagyd az utolsó pillanatra)Útvonal / Táv / Szintidő / Rajt / Rajtszám felvétel:

Útvonal

Táv

Szintidő:

Rajt:

1.    Szeghalom-Berettyó gát – Összefolyás -Sebes Körös gát – Közúti híd – Sebes Körös gát túloldala – Körösladány – Duzzasztó – Berettyó gát - Versenyközpont

35 km

9 óra

06:00

2.    Szeghalom-Berettyó gát – Összefolyás - Sebes Körös gát – Közúti híd - Koplaló kert – Berettyó gát –Várdai tó - Versenyközpont

25 km

6 óra

07:00

3.    Szeghalom-Berettyó gát - Összefolyás – Berettyó gát - Versenyközpont

15 km

6 óra

08:00

4.    Szeghalom-Berettyó gát – 47-es híd - Versenyközpont

5 km

3 óra

09:00A résztvevők a rajtidőn belül egyénileg vagy akár csapatban is indulhatnak. Saját idő terhére akár később is indulhatnak, de a túra idejüket úgy időzítsék, hogy a célállomás 15:00 órakor bezár.A nevezési díj tartalmazza:

· frissítés

· orvosi szolgálat

· biztosított útvonal

· egyedileg emblémázott érem

· öltözési lehetőség és őrzött ruhatár

· vendéglátásEgyéb feltételek:

· A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a versenyszabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a túrán való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a a rendezők bármelyik résztvevő egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.

· A résztvevők csomagjainak elhelyezésére a rendezők sátrat biztosítanak.

· A gyalogtúra útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből  kizárásra kerülnek.

· A rendezvényen kísérő autó, motor, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.

· Étel és ital a versenyzők számára csak a kijelölt frissítő állomásokon engedélyezett, amennyiben nem a kijelölt helyen szeretne frissíteni úgy kérjük ügyeljen a terület tisztaságára. Az útvonalak egy része természetvédelmi területen halad át!

· A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, politikai megmozdulás /propaganda vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

· A rendezők szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.

· A rendezők fenntartják az útvonal, a helyszín, az akadályok, a program és időpont változtatás jogát.

· A sportrendezvény szervezői/ rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

· A rendezvényt az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül, kikéve ha a meterológiai előrejelzés szerint olyan mértékű vihar várható, mely következtében a katasztrófavédelem munkatársai nem ítélik meg biztonságosnak a körülményeket, pl. a viharos szélben a fák ágainak törése.

· A nevezési díjat visszakövetelni nem lehet.

· A nevezési díjat más versenyre nem lehet átvinni, de másik versenyzőnek át lehet átadni!

· A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is.

· A nevezési űrlap kitöltése során nevező nyilatkozik az adatainak őrzési idejéről és arról is, hogy

· A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.Orvosi tudnivalók:

· Ha a túra napján a rajt előtt valamilyen panasz merülne fel, az orvosi sátort a cél terület közelében lesz megtalálható.

· Ha az útvonalon a mezőnyben valaki rosszul lesz a legközelebbi pályaellenőrnek kell szólni vagy a frissítő állomáson kell jelezni hol történt a rosszullét.

· Regisztrációkor kötelező kitölteni a baleset esetén értesítendő részt, itt feltüntetheted azt is, ha valamilyen gyógyszer hatása alatt vagy valamilyen egészségügyi körülmény fennállása mellett futsz, hogy rosszullét esetén ezek segítségül szolgáljanak.
NEVEZÉSI DÍJAK

A megadott árak bruttó árak.

 

Útvonal

Távok

Előnevezve

2019-08-20-ig

Helyszíni nevezés

FUTÁS

Gyermektávingyenes

ingyenes

Együtt fut a család távingyenes

ingyenes

Városi táv (egyéni)

5 km

3500 Ft / fő

5000 Ft / fő

Negyedmaraton (egyéni)

10,5 km

4000 Ft / fő

5000 Ft / fő

Félmaraton (egyéni)

21,1 km

4500 Ft / fő

5000 Ft / fő

KERÉKPÁROZÁS

1.     Szeghalom-Füzesgyarmat-Biharnagybajom-Nagyrábé-Bihartorda-Bakonszeg-Szeghalom

72 km

4500 Ft / fő

5000 Ft / fő

2.     Szeghalom-Darvas-Szeghalom

38 km

4000 Ft / fő

5000 Ft / fő

3.     Szeghalom-Füzesgyarmat-Szeghalom

18 km

3500 Ft / fő

5000 Ft / fő

GYALOGTÚRA

1.    Szeghalom-Berettyó gát – Összefolyás Sebes Körös gát – Közúti híd – Sebes Körös gát túloldala – Körösladány – Duzzasztó – Berettyó gát - Versenyközpont

35 km

4500 Ft / fő

5000 Ft / fő

2.    Szeghalom-Berettyó gát – Összefolyás -  Sebes Körös gát – Közúti híd - Koplaló kert – Berettyó gát –Várdai tó - Versenyközpont

25 km

4000 Ft / fő

5000 Ft / fő

3.    Szeghalom-Berettyó gát - Összefolyás és vissza a versenyközpontig

15 km

3500 Ft / fő

5000 Ft / fő

4.    Szeghalom-Berettyó gát- 47-es híd  – Versnyeközpont

5 km

3500 Ft / fő

5000 Ft / fő

14 év alattiaknak, BSI futónagyköveteknek INGYENES. 

Kerékpár kölcsönzés: 700 Ft/óra. - ezen igényét a nevezéskor a megjegyzés rovatban kérjük közölni

 
A befizetés módja:

Banki átutalással. A nevezési díj a K&H Banknál vezetett 10402661-50526777-89831006 számlaszámra teljesíthető. A megjegyzés rovatba kérjük írja be a versenyző nevét.

A nevezési díj befizetésével a résztvevők hozzájárulhatnak a róluk készült hang és képanyag, elektronikus és nyomtatott médiában való megjelenéséhez.

NEVEZÉS:

https://forms.gle/XXFy7ipofkBWQcss6