Kerékpározás és görkorcsolyázás

Időpont:
2019. szeptember 8. (vasárnap)
Versenyközpont:  
D’Orsay Kastély kert, Szeghalom, Nagy Miklós út 6.
Rajt és cél:            

D’Orsay Kastély kert, Szeghalom, Nagy Miklós út 6.Autóval érkezők részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Autóbusszal érkezőknek Szeghalom-Kossuth tér megállóig kell jegyet váltaniuk, a buszmegállótól kb. 5 perc kényelmes tempójú sétával elérhető a verseny helyszíne.

A vonattal érkezők számára a vasútállomástól ingyenes transzfert biztosítunk – erre való igényeket kérjük előre jelezni szíveskedjenek.Korhatár:

Korhatár nincs. A versenyre bármilyen életkorú sportoló jelentkezhet saját felelősségére.

FONTOS!!! A 18 év alatti versenyzők a versenyre nevezéskor aláírt szülői hozzááruló nyilatkozatott kötelesek leadni!!!Útvonal / Táv / Szintidő / Rajt /

Útvonal

Táv

Szintidő:

Rajt:

1.    Szeghalom-Füzesgyarmat-Biharnagybajom-Nagyrábé-Bihartorda-Bakonszeg-Szeghalom

72 km

6 óra

09:00

2.    Szeghalom-Darvas-Szeghalom

38 km

4 óra

10:00

3.    Szeghalom-Füzesgyarmat-Szeghalom

18 km

3 óra

11:00

Nem hivatalos, de mégis követhető időmérést szeretnénk az idén megvalósítani.Rajtszám felvétel:

2019. szeptember 7-én 14:00 - 18:00 –ig (a helyben és a közelben lakókat szeretnénk kérni, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel ezáltal gördülékennyé téve a távolabbról érkezők másnapi rajtszám átvételét és a helyszíni nevezését)

2019. szeptember 8-án 07:00 – a távok rajt időpontja előtt 15 percig. (a helyszíni nevezésre csak a tervezett táv előtt 15 percig van lehetőség, ne hagyd az utolsó pillanatra)Táv:

Az útvonalak táblával, helyenként pedig aszfaltfestéssel jelölve lesznek.72 km  Azok akik ezt távot választják a 2. ellenőrzési pont után Füzesgyarmat központjából Biharnagybajom felé veszik az irányt. Füzesgyarmat határáig kerékpárúton tudnak tekerni a résztvevők, onnan 39 km gyér forgalmú közúti szakasz következik, A következő állomások Biharnagybajom (3. ellenőrző állomás) Nagyrábé (4. ellenőrző állomás) Bihartorda (5. ellenőrző állomás) és Bakonszegtől (6. ellenőrző állomás) pedig 27 km a Berettyó folyó aszfaltozott gátján vissza Szeghalomig.

Ez a 72 km-es új táv linkje: https://www.youtube.com/watch?v=xS6D65Mifbk

38 km  Azok akik ezt távot választják a 2. ellenőrzési pont után Füzesgyarmat központjából Darvas felé veszik az irányt, ahol egy 8 km-es gyér forgalmú közúton fognak tekerni egészen a Darvas alatt található Berettyó hídig.(3. ellenőrzési pont) Onnan a gát túlsó oldalán aszfaltozott úton tesznek majd meg közel 15 km-t, így jutnak vissza Szeghalomra. (4. ellenőrzési pont) Útjuk során Hajdu-Bihar megyét is érintik.

18 km  Szeghalom (1. ellenőrzési pont) -Füzesgyarmat (2. ellenőrzési pont, Tourinform iroda)- Szeghalom (4. ellenőrzési pont). A táv végig kerékpárúton teljesíthető.A közút minősége olyan, mint a legtöbb magyar közúté L - helyenként nagyon jó, helyenként kerülgetni kell a kátyúkat. Ennek tudatában nevezz.Frissítés:
Víz, gyümölcs, szőlőcukor, nápolyi

Öltöző , ruhatár:
A könyvár épületében biztosított.
Nevezési díj tartalmazza:

· frissítés

· orvosi szolgálat

· biztosított útvonal

· egyedileg emblémázott érem

· öltözési lehetőség és őrzött ruhatár

· vendéglátásEgyéb feltételek:

· A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a versenyszabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.

· A kerékpártúra résztvevők csomagjainak elhelyezésére a rendezők sátrat biztosítanak.

· A kerékpártúra útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből  kizárásra kerülnek.

· A túrán kísérő autó, motor, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.

· Étel és ital a résztvevők számára csak a kijelölt frissítő állomásokon engedélyezett, amennyiben nem a kijelölt helyen szeretne frissíteni úgy kérjük ügyeljen a terület tisztaságára. Az útvonalak egy része természetvédelmi területen halad át!

· A túrán görkorcsolyázni a többi versenyzőt nem zavaró módon engedélyezett.

· A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, politikai megmozdulás /propaganda vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

· A sportesemény rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.

· A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a helyszín, az akadályok, a program és időpont változtatás jogát.

· A sportrendezvény szervezői/ rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

· A verseny az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül, kikéve ha a meterológiai előrejelzés szerint olyan mértékű vihar várható, mely következtében a katasztrófavédelem munkatársai nem ítélik meg biztonságosnak a körülményeket, pl. a viharos szélben a fák ágainak törése.

· A nevezési díjat visszakövetelni nem lehet.

· A nevezési díjat más versenyre nem lehet átvinni, de másik versenyzőnek át lehet átadni!

· A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is.

· A nevezési űrlap kitöltése során nevező nyilatkozik az adatainak őrzési idejéről és arról is, hogy

· A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.Orvosi tudnivalók:

· A verseny napján a rajt előtt valamilyen panasz merülne fel, az orvosi sátort a cél terület közelében lesz megtalálható.

· Ha az útvonalon a mezőnyben valaki rosszul lesz a legközelebbi pályaellenőrnek kell szólni vagy a frissítő állomáson kell jelezni hol történt a rosszullét.

· Regisztrációkor kötelező kitölteni a baleset esetén értesítendő részt, itt feltüntetheted azt is, ha valamilyen gyógyszer hatása alatt vagy valamilyen egészségügyi körülmény fennállása mellett futsz, hogy rosszullét esetén ezek segítségül szolgáljanak.NEVEZÉSI DÍJAK
A megadott árak bruttó árak.
Útvonal

Távok

Előnevezve

2019-08-20-ig

Helyszíni nevezés

FUTÁS

Gyermektávingyenes

ingyenes

Együtt fut a család távingyenes

ingyenes

Városi táv (egyéni)

5 km

3500 Ft / fő

5000 Ft / fő

Negyedmaraton (egyéni)

10,5 km

4000 Ft / fő

5000 Ft / fő

Félmaraton (egyéni)

21,1 km

4500 Ft / fő

5000 Ft / fő

KERÉKPÁROZÁS

1.     Szeghalom-Füzesgyarmat-Biharnagybajom-Nagyrábé-Bihartorda-Bakonszeg-Szeghalom

72 km

4500 Ft / fő

5000 Ft / fő

2.     Szeghalom-Darvas-Szeghalom

38 km

4000 Ft / fő

5000 Ft / fő

3.     Szeghalom-Füzesgyarmat-Szeghalom

18 km

3500 Ft / fő

5000 Ft / fő

GYALOGTÚRA

1.    Szeghalom-Berettyó gát – Összefolyás Sebes Körös gát – Közúti híd – Sebes Körös gát túloldala – Körösladány – Duzzasztó – Berettyó gát - Versenyközpont

35 km

4500 Ft / fő

5000 Ft / fő

2.    Szeghalom-Berettyó gát – Összefolyás - Sebes Körös gát – Közúti híd - Koplaló kert – Berettyó gát –Várdai tó - Versenyközpont

25 km

4000 Ft / fő

5000 Ft / fő

3.    Szeghalom-Berettyó gát - Összefolyás és vissza a versenyközpontig

15 km

3500 Ft / fő

5000 Ft / fő

4.    Szeghalom-Berettyó gát- 47-es híd – Versnyeközpont

5 km

3500 Ft / fő

5000 Ft / fő

14 év alattiaknak, BSI futónagyköveteknek INGYENES. 

Kerékpár kölcsönzés: 700 Ft/óra. - ezen igényét a nevezéskor a megjegyzés rovatban kérjük közölni

 

A befizetés módja:

Banki átutalással. A nevezési díj a K&H Banknál vezetett 10402661-50526777-89831006 számlaszámra teljesíthető. A megjegyzés rovatba kérjük írja be a versenyző nevét.

A nevezési díj befizetésével a résztvevők hozzájárulhatnak a róluk készült hang és képanyag, elektronikus és nyomtatott médiában való megjelenéséhez.

NEVEZÉS

https://forms.gle/kP795umyjSmFb1vC7